Trailerservice

Trailerservice

Wij staan garant voor een optimale trailerservice!

Optimale trailerservice
voor alle merken

Wij staan garant voor een optimale trailerservice. Bij ons kan u namelijk terecht voor onderhoud én herstellingen van alle merken van trailers. Een probleem met uw remmen, ophangingen of veringen? Wij herstellen het voor u! En indien gewenst komen wij uw trailer bij u ophalen met onze eigen trekker. Is de herstelling gebeurd? Dan leveren we de trailer ook graag weer bij u af.

In onze goed uitgerust werkplaats beschikken wij overigens over een moderne remmentestbank om de remmen van uw trailer te testen en af te stellen. Daarnaast hebben we de nodige apparatuur in huis om elektronische remsystemen uit te lezen.

One-Stop is servicepartner voor de trailermerken Schmitz, Krone en Stas, de assenfabrikanten Saf-Holland en BPW en remsystemen van Wabco, Haldex en Knorr-Bremse. U kan dan ook bij ons terecht voor de service en garantieafhandeling van al deze merken.

Veel gestelde vragen?

Bij One-Stop kan u terecht voor alles wat te maken heeft met truck- en trailerservice. Is er iets niet duidelijk of heeft u een vraag? Bekijk dan hierlangs de veel gestelde vragen. Kan u ook hier het antwoord niet vinden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ja, ook voor laswerken kan u bij ons terecht.

Dat kan zeker. We ontvangen u graag tijdens onze openingsuren.

Neen, banden herstellen doen we niet. Een band omwisselen kan wel.

Erkende ijkingsservice voor tachografen