Alle aanpassingen met Europese goedkeuring

Alle aanpassingen met
Europese goedkeuring

Omdat wij beschikken over een COP-erkenning,
een certificaat van Overeenstemming en ISO-norm 9001:2015
kunnen wij probleemloos alle aanpassingen uitvoeren.
Na die aanpassingen blijft uw voertuig Europees goedgekeurd.

Vertegenwoordiger
van alle aanpassingen

Wanneer een erkend autofabrikant een voertuig aflevert, is het altijd gehomologeerd. Dat wil zeggen dat het voldoet aan alle Europese technische en administratieve eisen. Omdat wij het voertuig na levering door de autofabrikant nog aanpassen, dient er een bijkomende homologatie plaats te vinden. Daarvoor hebben wij uiteraard de juiste certificaten in handen.

Als referentiepartner voor uw totale truck- en trailerservice beschikken wij over een COP-erkenning (Conformity of Production), die ons juridisch toelaat om alle aanpassingen aan voertuigen uit te voeren en het proces van homologatie te volbrengen. Bovendien zorgt ons certificaat van Overeenstemming (COC) ervoor dat alle voertuigen ook na aanpassing Europees goedgekeurd zijn.

Verder voldoen wij aan de eisen die gesteld worden in de kwaliteitsmanagementsysteem norm, nl. ISO 9001:2015. Dit certificaat geldt voor het herstellen, keuren, verkopen en verhuren van vrachtwagens en opleggers.

One_Stop_ISO_COP_Certificaat_Outline

Veel gestelde vragen?

Bij One-Stop kan u terecht voor alles wat te maken heeft met truck- en trailerservice. Is er iets niet duidelijk of heeft u een vraag? Bekijk dan hierlangs de veel gestelde vragen. Kan u ook hier het antwoord niet vinden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ja, wij zijn gecertificeerd om volgens de Europese richtlijn voertuigen aan te passen.

Ja, wij kunnen voertuigen homologeren.

Wij kunnen uw voertuig in orde maken voor de gelijkvormigheid procedure.

Erkende ijkingsservice voor tachografen